• "Jouw toekomst wordt gecreëerd door wat je vandaag doet, niet morgen"

  Ontdek je passie om gelukkiger, dichter bij je hart en moediger in je leven te staan

  Meld je aan
 • "De meest interessante dingen gebeuren net aan de andere kant van je comfort zone"

  Strategieën voor nieuwe mogelijkheden en om van te leren.

  Meld je aan
 • "Als je de moed hebt om te beginnen, heb je de moed om te overwinnen"

  Elk gedrag heeft een functie

  Aanmelden voor kindercoaching

​Personal coaching

Waar partners, vrienden en kennissen je vaak net niet kunnen helpen of gewoon lekker met je mee praten zonder je een spiegel voor te houden en confronteren met verkeerde beslissingen, geven wij extra duidelijkheid bij het creëren van een eerlijk antwoord en duidelijke visie. We draaien niet om de hete brij heen en helpen je bij het formuleren van een strategische aanpak.

We beginnen om te bepalen waar je nu staat en helpen je met een praktische invulling waarmee je verder kan. Een invulling die overigens geheel uit je zelf komt, afgestemd op je eigen grenzen en mogelijkheden en indien mogelijk net er over heen. We dagen je dus uit om nog net iets verder te reiken dan je zelf voor ogen had. Zo bereiken en overschreiden we samen nieuwe grenzen die je verder zullen helpen bij het creëren van je toekomst.

Middels energieke sessies en grappige momenten helpen we je om oude gewoonten achter je te laten door dagelijkse acties uit te voeren. De snelle resultaten zullen je helpen om nieuwe gewoontes aan te leren.

We hebben verschillende personal coaching pakketten samengesteld, voor ieder wat wils:

Om coaching voor iedereen beschikbaar te maken hebben we gekozen om specifieke pakketten op te stellen die elk soort cliënt in staat stelt om een vorm van coaching te krijgen. Persoonlijk, online, in een online groepsessie of een combinatie hiervan. Zo wordt het mogelijk om verschillende tarieven aan coaching te hangen en het voor iedereen toegankelijk te maken.

Gratis intake!

​Relatietherapie met een coach

Interactieve relatietherapie en relatiecoaching in een programma om je relatie te transformeren. Je leert om 3 stappen in je relatie toe te passen: de essentiële principes om problemen te overwinnen en gepassioneerde geliefden, vrienden en zielsverwanten te worden. Of je nu op het punt van scheiden staat, je de relatie weer op wilt gaan bouwen of wanneer je al een goede relatie hebt, dit programma is een samengesteld relatiecoaching of relatietherapie programma om je op jouw niveau te ontwikkelen. We ontrafelen systematisch obstakels uit jullie relatie en pakken die aan. Of het nu gaat om:

 • moeilijkheden uit je verleden,
 • een schending van vertrouwen,
 • problemen met sexuele aantrekkingskracht,
 • geschillen omtrent opvoeding of geld, of
 • emoties en gevoelens zoals onzekerheid, tekortschieten, niet genoeg te zijn, jaloezie en boosheid.

Uiteraard is het ook mogelijk om een 1-op-1 of 1-op-2 sessie bij ons te boeken. Meld je dan aan voor een online intakegesprek van 20 tot 30 minuten om kennis te maken en te kijken wat er nodig is. Een intake is altijd gratis.

Direct beginnen!

​Kindercoaching

Kindercoaching met een gedragsspecialist voor ouders die vastlopen met hun kinderen of kinderen die vastlopen met zichzelf. Kinderen vertonen vaak gedrag waarvan ouders niet meer weten wat ze er mee aan moeten. Op school hebben ze geen tijd om daar ook nog aandacht aan te besteden. Bij Koachz kunnen we met een gedragsspecialist als coach helpen. Elk gedrag heeft een functie en die functie kunnen we achterhalen. Met eenvoudige strategieën voor ouder of kind kunnen we gedrag veranderen.

Met een ervaren gedragsspecialist als kindercoach helpen we ouders en kinderen om problemen vroegtijdig te voorkomen. Deze kunnen onder andere te maken hebben met zelfvertrouwen, faalangst, nachtmerries, gescheiden ouders, verveling, uitdaging of duidelijkheid en handreikingen in de opvoeding. Zowel ouder als kind wordt hierbij ondersteund op het raakvlak van opvoeding en ontwikkeling.

Wij gaan aan het werk met de gedachte dat elk gedrag van een kind een functie heeft. Wanneer we weten wat het kind probeert te bereiken en welke overtuiging het heeft om daar het bijbehorende gedrag bij te gebruiken, kunnen we werken aan verandering. Het aanleren en vastzetten van nieuwe overtuigingen en het leren om hier op een andere manier over te communiceren zal het kind helpen om het gedrag aan te passen wanneer dat noodzakelijk is.

Het kan ook zomaar zijn dat de ouders niet begrijpen wat het kind probeert te zeggen. In dat geval ligt de noodzakelijke gedragsverandering niet bij het kind maar bij de ouder of verzorger. Ook dan doen wij uiteraard ons best om hier bij te helpen. 

Plan direct een gratis intake!